18:56
02.02.2021

Собачий майданчик за 500 тис. грн будуть переробляти

На вигульному майданчику у Стрийському парку облаштують нове покриття, ймовірно піщане

У січні цього року у Стрийському парку відкрили новий майданчик для вигулу собак. Його облаштування коштувало містові 500 тис. грн. Втім, у мережі вже з’являються скарги стосовно його низької якості. Львівська міська рада стверджує: необхідні додаткові роботи.

Про це пишуть “Львівські новини” з посиланням намедіа-хаб “Твоє місто”.

На все обладнання, огорожу та освітлення собачого майданчика використали пів мільйона гривень.  Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, каже що він потребує додаткових робіт, оскільки на вигульній зоні не облаштували дренажної системи. Як тільки дозволить погода – на майданчику облаштують нове покриття.

«Там є проблеми. Це вигульний майданчик, який облаштувало комунальне підприємство «Лев» за кошти міського бюджету. Територію огородили. Там облаштували доріжки із відсіву і обладнання для тренування собак, для їх належного вигулу, решта території – це трав’яне покриття. Ми так зробили, щоби не витрачати зайві кошти з міського бюджету. Але тепер бачимо, що це проєктне рішення потребує певних коригувань», – пояснив Олександр Одинець.

Тепер у мерії вирішили змінити конструктив покриття. Облаштовувати штучне покриття з дренажем дорожче, тому цю ідею відкинули. У мерії схильні до того, аби зробити піщане покриття, можливо покриття з відсіву, дрібних камінців.

«Облаштуємо частковий дренаж, бо повний дренаж – це буде дорого. Ми провели робочу нараду з проєктантом щодо конструктиву і зараз обговорюємо необхідні видатки», – пояснив Олександр Одинець.

Коментарі