21:00
12.10.2021

“Досить займатися херн…ю!” – АТОвець звернувся до львівських депутатів

Тарас Бакай, екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook- сторінці звернувся до львівських політиків та чиновників:

“Шановні Луганчани та Донеччани, представники збройних формувань що захищають наш спокій!!!

Підкажіть будь-ласка для яких цілей під слідуючу сакральну дату, на слідуючий «корисний» захід відправляти представників депутатського корпусу Львівщини і тп.? Я пропоную: прибирання снігу, посадка картоплі, підрізка та щеплення дерев, біління бордюрів або різноробочими. В нас в області вони й так нічого не роблять вже ось рік, так хоч вам допоможемо. Дай Боже вам пережити цей треш”, – зазначив у дописі.

Це фото  – символ бездіяльності посадовців Львівщини.

Нагадаємо, раніше Тарас Бакай поділився думкою стосовно патріотизму політичних діячів та війни на Сході України:

“Чому “політичний патріотизм” закінчується тоді, коли починається справжня війна? Такі ж конвульсії справжніх борцунів, ми бачили і в 2014 році, допоки добровольці зрозуміли що з цими каліками, ми програємо усе на світі і зробили те що зробили. Знаєте чому під час цієї “короткочасної холодної війни” ми не побачили наших справжніх “національних” політиків в вишиванках під камуфляжами і вовчим оскалом-рвати ворогів? Тому що до війни було заблизько а до виборів задалеко. А з того що “виграло” вибори батальйон не сформуєш – не підуть, чи як то кажуть в народі – не для цього діла мама квітку ростила.”

На думку автора, ця світлина найкраще ілюструє поведінку політиків у такій ситуації.

Довідка:

Тарас Бакай з 2014 році воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Фото: Facebook, Тарас Бакай

Читачам також цікаво:

Коментарі